#WEB DEVELOPMENT

Dezvoltatorii nostrii sunt experti in

Bootstrap

CodeIgniter

CSS3

HTML5

jQuery

javaScript

mySql

OpenCart

PHP

WordPress

DevAnd utilizeaza tehnologii de dezvoltare web care sunt dovedite si practice. Cu optiunile disponibile pe piata astazi, va putem ajuta sa determinati ce este mai bine pentru nevoile dvs. Misiunea noastra la DevAnd este de a face procesul de dezvoltare web mai usor pentru dvs.

Intreprinderile care au nevoie de aplicatii Internet personalizate folosesc solutiile noastre de dezvoltare web.

Expertii nostri in domeniul dezvoltarii web sunt familiarizati si instruiti in cele mai recente tehnologii web de astazi. Un proiect de dezvoltare a site-ului necesita o planificare detaliata, daca trebuie realizata cu succes.

Procesul de planificare - schimbul de idei, opțiunile de cantarire, alocarea responsabilitatilor - asigura ca toate partile implicate in proiectul web lucreaza spre un scop comun. Cheia procesului este identificarea scopului site-ului si a publicului tinta.

Aceste informatii informeaza direct asupra deciziilor privind stilul, structura si tehnologia. In cele din urma, alegerea tehnologiei folosite pentru a codifica un site web depinde in mare masura de functionalitatea necesara pentru site-ul Web si de eventualele nevoi viitoare de dezvoltare a site-ului.