#BLOG

CE ESTE OPENCART?

OpenCart este o resursă online care a fost creată pentru a facilita viața interacționării comercianților și clienților. Bazată într-un mediu Open Source, această soluție de coșuri de cumpărături vă oferă posibilitatea de a face ca afacerea dvs. să fie prietenoasă cu motorul de căutare cu o interfață de utilizator care să fie și primitoare. Dacă sunteți un retailer online, veți avea nevoie probabil de funcționalități de cumpărături pe site-ul dvs. web, iar OpenCart este o opțiune care vă va ajuta să vă ajutați și clienții să finalizați ușor sarcinile de cumpărături. Indiferent dacă sunteți un mic butic din cărămidă și morter din Darien, CT, un expeditor care lucrează din subsol sau un vânzător mare de încălțăminte din New Haven, OpenCart vă poate satisface nevoile de vânzări online.

Iată câteva beneficii care provin din utilizarea OpenCart:

Plugin-uri. Sistemul OpenCart vă oferă o mare varietate de pluginuri. Cea mai nouă ediție a versiunii gratuite vă oferă aproximativ 1.500 de pluginuri, care vă ajută să personalizați site-ul dvs. pentru a răspunde nevoilor afacerii dvs. și nevoilor clienților dvs.

Asistența. Comunitatea OpenCart este destul de substanțială. Veți avea acces la asistență tehnică pentru acele întrebări lipicioase la care pur și simplu nu vi se pare că ați răspuns. Există forumuri comunitare în care toți utilizatorii OpenCart și unii programatori calificați sunt întotdeauna fericiți să vă ofere informații. Ați găsit o eroare? Există un mod rapid și ușor de a-l raporta pe site-ul OpenCart, astfel încât să puteți trimite un bilet și să vă întoarceți la orice faceți în cel mai scurt timp.

Script. Arhitectura de script pentru OpenCart se bazează într-un program popular numit MVC (Model-View-Controller). Datorită popularității acestui fundament de script, există o mulțime de oameni din cyberspace care sunt familiarizați cu acest script, ceea ce vă oferă acces optim la ajutor atunci când este nevoie. Acest script este, de asemenea, compatibil cu XHTML.

Resurse server. Deoarece OpenCart nu are neapărat atâtea caracteristici încorporate ca unii dintre concurenții săi, este mult mai puțin intens asupra sistemelor server care îl alimentează. Adăugarea doar a unor plugin-uri nu ar trebui să afecteze rapid deloc viteza și eficiența site-ului dvs. OpenCart. Adăugarea de tone de pluginuri pe site-ul dvs. ar putea, în cele din urmă, să cântărească viteza și eficiența pe care dvs. și experiența utilizatorului dvs., dar faptul că are doar câteva caracteristici de bază, face utilizarea OpenCart rapidă și ușoară.

Dashboard. Administrarea OpenCart este ușor de înțeles pentru utilizatorii noi. Panoul de administrare este îngrijit, clar și ușor de înțeles și de administrat. Pentru principalii, aceștia sunt toți factori importanți pentru ca site-ul dvs. de cumpărături să funcționeze. Caracterul ușor de utilizat al acestui program se extinde de la tabloul de bord la experiența consumatorilor.

Costuri. Datorită platformei Open Source din care s-a născut acest program, puteți descărca și utiliza OpenCart gratuit. Pentru majoritatea magazinelor on-line pentru afaceri mici, versiunea inițială inițială va funcționa bine, iar versiunea respectivă nu vă va costa nimic! Complementele și pluginurile pe care probabil că doriți să le adăugați pentru ca site-ul dvs. să vină singur cu o taxă minimă pentru majoritatea modificatorilor.